YouTube Google Maps E-mail
"Jogról, fehéren - feketén."
jogimegoldasok.hu
Home Partnerek

Ezen oldal egy határozott és áthághatatatlan szabály szerint működik. Csak az kerülhet a partnereim listájára,akinek szolgáltatását kipróbáltam, és elégedett voltam.  A kapcsolat során amennyiben az illető partner szolgátatása negatív irányba változik, a listáról haladéktalanul törlöm.

 

www.autoszovgyongyos.hu

Kiváló szeviz gyorsak pontosak, sérülést, hibát a távolság ellenére velük javíttatok.  A cég vezetője autóversenyző, tudása, szakértelme átlag feletti.

 

www.vegtelenkenyelem.hu

Bútort gyártanak, javítanak, iroda és lakásberendezésemet Ők készítik. Világhírű szabadalmuk van arra, hogy a legsajátosabb felületre is készítenek garnítúrát ami később bővitető variálható, kígyóvonalat építenek kanapéból.

 

www.aco.hu

Minden ami  vízelvezetés, világító folyókájuk több mint impozáns.

 

www.zoldcsarda.hu

Egy jobb sorsra érdemes csárda,amelynek megnyitása szívügyem.

 

www.firstaid.hu

A számítógépem működése létkérdés, ez a cég Papp Csaba vezetésével mindig extra határidővel, szakszerűen segít ki a bajból Javít, karbantart, beszerez és mindazt szívesen elvégzi amire szükségem van.

Vékony Miklós

Klimaszerelő.Telepít,beszerel,karbantart,javít.Klímát Tőle rendelek,beszerzi a legjobb ár- értékarányú készüléket,tisztán pontosan telepíti,és azonnal jön ha baj van.